TAXI EDE COMFORT
SPOED TAXI? BEL 0318 - 240 012

Veelgestelde vragen taxi

Maakt het voor de prijs uit op welk tijdstip ik reis?

Tijdstip en datum zijn niet van invloed op de prijs.

Hoe lang van tevoren kan ik een taxi boeken?

Het liefst zo vroeg mogelijk. Bij spoed kunt u telefonisch contact opnemen. We proberen u ten alle tijden te helpen en denken in oplossingen. Let wel op; u bent zelf verantwoordelijk voor uw aankomsttijden. Plan altijd een marge in voor drukte op de weg, onvoorziene omstandigheden etc.

Is telefonisch een taxi boeken mogelijk?

Dit is mogelijk door te bellen naar 0318 240 012

Hoelang van tevoren moet ik op de luchthaven zijn?

Raadpleeg hiervoor de betreffende informatie die verstrekt wordt door luchthavens c.q. luchtvaartmaatschappijen. Tijdens drukke vakantieperiodes is het advies om een ruimere marge te nemen.

Kan ik ook opgehaald worden op de luchthaven?

Dit is mogelijk. Nadat u geland bent verzoeken wij direct contact op te nemen met ons. Samen wordt een ophaallocatie vastgesteld.

Is een retour rit mogelijk?

Dit is mogelijk. Afspraken hierover kunnen in de taxi gemaakt worden.

Kan ik kinderen meenemen in de taxi?

Kinderen kunnen uiteraard meegenomen worden. Een kinderzitje is niet verplicht in de taxi. Een kind telt wel als een persoon. De taxi mag maximaal 4 personen meenemen.

Hoeveel bagage kan ik meenemen?

In onze taxi is ruimte voor drie grote ruimbagage of meerdere (4 stuks) kleine ruimbagage.

Mag ik mijn huisdieren meenemen in de taxi?

Huisdieren mogen in een gemakkelijk draagbare mand, tas of een dergelijk voorwerp welke kan worden neergezet of op schoot gehouden, worden meegevoerd. Honden mogen ook worden meegevoerd, mits kort aangelijnd. Blindengeleider honden worden altijd meegenomen.

Waar en wanneer haalt de chauffeur mij op?

U wordt opgehaald op het door u opgegeven adres op het opgegeven tijdstip. Dit houdt in dat de auto wordt geparkeerd op de dichtstbijzijnde beschikbare locatie. Via telefonisch contact kunnen details afgesproken worden.

Ik heb een rit geboekt vanaf het vliegveld. Waar tref ik de chauffeur?

Wij nemen contact met u op om een locatie te bepalen. Ook kunt u zelf bellen na uw landing.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. Wat moet ik doen?

Wij wachten op u. Uiteraard proberen wij met u contact op te nemen. Naargelang de situatie wordt in overleg bepaald wat de beste oplossing is. Bij een vertraging met uw vlucht vragen wij u ons direct te informeren, dit kan zowel telefonisch als per email.

Hoe betaal ik mijn rit?

We hebben ruime betaalmogelijkheden, zoals pin,creditcard, Apple pay etc. Uiteraard kunt u ook contant afrekenen. Indien gewenst kunt u altijd een betalingsbewijs krijgen.