TAXI EDE COMFORT - TAXI EDE - TAXI WAGENINGEN  
SPOED - FAST TAXI? BEL - CALL (+31) 0318 - 240 012 (ENGLISH SPEAKING)

Beste bezoeker…

Fijn dat u naar meer informatie op zoek bent over ons taxibedrijf. Taxi Ede Comfort is een taxibedrijf gevestigd in Ede. Ons werkgebied is geconcentreerd op het midden van het land. Wel vervoeren wij onze klanten door heel Nederland. We vervoeren heel veel passagiers naar luchthavens in Nederland, zoals Schiphol Airport Amsterdam of Eindhoven Airport.

Wij vinden het zeer belangrijk dat u tevreden bent over onze taxi diensten. Dit geldt uiteraard voor de verleende dienstverlening alsmede de prijs. Onze overtuiging is dan ook dat iedereen een taxi moet kunnen nemen. In veel gevallen hanteren wij vaste prijzen, vooral naar luchthavens. Reizen met Taxi Ede Comfort betekent snel en veilig op uw bestemming tegen een gereduceerd tarief!

Maak gebruik van onze dienstverlening, wij staan klaar voor u.

Kernwaarden

Taxi Ede Comfort is een taxibedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Wij vinden het belangrijk dat de klant een prettige reiservaring beleeft en tevreden is over onze dienstverlening. Onze kernwaarden zijn als volgt:

√     Afspraak is afspraak

√     Altijd op tijd bij de klant

√     Nette, frisse taxi

√     Vervoer tegen gereduceerd tarief

√     Denken vanuit klantperspectief

Onze drijfveren zijn een streven naar een laagdrempelige taximarkt, zodat veel meer mensen gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Wij zijn gepassioneerd om mensen te vervoeren en altijd een tevreden reiziger achter te laten.

Tijdens onze reis met u staan wij open voor een prettig gesprek. Wilt u in de taxi aan uw project werken of telefoneren, dit is uiteraard ook geen probleem.

Taxivergunning

Zonder een taxivergunning is het verboden om mensen te vervoeren. Dit kan verzekering technisch grote gevolgen hebben. Daarnaast zit u liever in een taxi waarvan u weet dat u met een professioneel bedrijf te maken heeft. Onze taxi’s zijn verzekerd evenals de passagiers (inzittendenverzekering) die wij vervoeren.

Wij gaan ervan uit dat u de voorkeur geeft aan een bedrijf waar de zaken goed geregeld zijn. Ons personenvervoernummer dat geregistreerd staat bij de Inspectie Leefomgeving en Transport is P115332.

Vijf sterren op Google

Veel klanten vinden het fijn dat bij Taxi Ede Comfort online een taxi geboekt kan worden. Daarnaast zijn klanten erg tevreden over onze vaste tarieven. Op Google worden wij gewaardeerd met vijf sterren. Hier zijn wij trots op.

Wij hopen u snel te ontmoeten in onze taxi. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om informatie over ons bedrijf te lezen.